![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
سلام و وقت شما بخیر. با توجه به توضیحاتی که در وبسایت اداره مهاجرت استان ساسکاچوان به شرح زیر اعلام شده است ارسال درخواست باید بعد از تهیه و بارگذاری تمام فرم ها و مدارک درخواست انجام شود:
2021-09-19 11:36:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#برای اکسپرس انتری
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00 #Canada [برای اکسپرس انتری] مهاجرت
اگر آیلتس آکادمیک داشته باشی باید برای اکسپرس انتری جنرال امتحان بدیم؟آکادمیک قبول نمی کنند
2021-08-31 03:58:00 #Canada [برای اکسپرس انتری] مهاجرت
خیلی ممنونم از راهنمایی تون اما منظور من از سوال من این بود برای اکسپرس انتری کبک همسرم هم باید b1 داشته باشند؟ چون من فرانسه تا حدودی بلد هستم ولی ایشون نه.
2021-09-15 13:51:00 #Montreal [برای اکسپرس انتری] مهاجرت
من برای اکسپرس انتری پروفایل ساختم، باید اول شماره تایید از اون بگیرم، بعد برای ساسکاچوان که برنامه استانی میشه، اقدام کنم؟
2021-10-23 08:14:00 #Saskatoon [برای اکسپرس انتری] مهاجرت
میخواستم بپرسم post doc در کانادا میتونه degree یا diploma و یا certificate حساب بشه؟ موقع حساب کردن امتیازها برای اکسپرس انتری میتونیم از گزینه One- or two-year diploma or certificate برای post doc استفاده کنیم؟
2020-11-23 09:42:22 #Montreal [اکسپرس انتری][certificate ][diploma ][degree ][ post doc ][کانادا ] مهاجرت
من 40 سال سن دارم و آیلتس 7 و 15 سال سابقه کار در زمینه برق قدرت آیا برای استانی شانسی دارم برای پی آر شدن؟
2021-09-02 00:38:00 #Canada
آیا برای اکسپرسانتری باید هردو مدرک لیسانس و فوق لیسانس برای وس فرستاده بشه؟ خود وس میگه فقط مدرک بالاتر ولی شنیدم برای اینکه امتیاز هردو رو تو اکسپرسانتری بگیری، باید هردو رو وس تایید کنه درسته؟ یا فوق لیسانس کافیه؟
2021-10-09 04:59:00 #Canada
خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00 #Canada